banner913
banner932
banner1012

Turizm limanına yakışmayan görüntü

banner1020

banner974
Turizm limanına yakışmayan görüntü

banner971

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülke turizminin kalbinin attığı yer olan Girne’nin tarih kokan limanın birileri tarafından adeta yok edilmeye çalışıldığını dile getirerek, sitemlerini paylaştılar.

“Bizler daha güzel bir liman yaratmak için çalışırken, UBP-DP hükümeti bu limanı daha da keşmekeş hale nasıl sürükleriz derdinde” diyen vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi bu baraka veya kulübenin limanın girişine bir gecede yerleştirildiğini ifade ettiler.

Bu konuda birçok merak ettikleri şeyler olduğunu belirten vatandaşlarımız, buraya yerleştirilen bu kulübenin kimin izniyle yapıldığını sorguladılar.
Ayrıca “Antik Limanın dokusuna uygunluğu ile ilgili inceleme yapıldı mı?” diye yetkililere soran vatandaşlarımız, ayrıca limanda her boş noktaya her talep sahibi kulübe yapabilir mi? diye sorguladılar.
Bu derme çatma kulübenin ne amaçla yapıldığını anlayamadıklarını ancak kulübenin bölgenin tarihi dokusunu çok bozduğunu sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, yetkilileri bu konuda gerekeni yapmasını istediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.