banner913
banner932
banner1012

“Trafikte ne zaman Avrupalı olacağız?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan trafikte duyarlı bir sürücümüz, ülkemiz trafiğinde yapılanları gördükçe kriz yaşadığını ifade ederek, trafikte Avrupalı olmak için ülkemizde çok daha fazla zaman geçmesi gerekeceğini savundu.

banner974
“Trafikte ne zaman Avrupalı olacağız?”

banner971

Vatandaşımız bazı Kıbrıslı Türk sürücülerin gittikleri herhangi bir Avrupa ülkesinde, Avrupa vatandaşı gibi araç kullanırken, kendi kara sahalarında yani KKTC’de başkalaşmasının nedenlerinin çok fazla olduğunu belirtti.

“Küçük bir örnek. Güney Kıbrıs'ta sürücülerin yol güvenliğini sağlamak adına tozlanan fosforlar tek tek silinirken, Kuzey Kıbrıs'ta taksiciler, polisin gözü önünde, birden çok tarafın hayatını ve aracını tehlikeye atan sürüşler yapabiliyor” diyen vatandaşımız, bu duruma artık sessiz kalamayacağını kaydetti.

Ülkemizde sürücülerin her geçen gün daha da kötü sürüşler yaptığını savunan vatandaşımız, “Ahlak ve adap, Dingo'nun ahırına bağımlı seyrediyor. Daha ne olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.