banner913
banner932
banner1012

Trafikte eğitim şart

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizde trafik konusunda herkesin iyi bir eğitim almasının şart olduğuna vurgu yaparak, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini ifade ettiler.

banner974
Trafikte eğitim şart

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir sürücü okuluna ait aracın sürücüsü tarafında yol kenarına bırakılıp gidildiğini belirten vatandaşlarımız, ama esas önemli olanın bu aracın çift sarı çizgi olan yere park etmesi olduğunu kaydettiler.

Vatandaşlarımız “Ülkede birçok sürücü trafik kurallarına uymuyor. Bunların başında da ehliyet almak için ders alınan yerler olan şoför okulları gelmektedir. Bir şoför okulu sürücüsü trafik kurallarına uymayıp gelip çift sarı çizgili yere park ederse bu şoför okulundan ders alan sürücü adayları nasıl olur siz düşünün” dediler.

Vatandaşlar, trafik kurallarına uymanın ülkede trafik konusunda yapılacak ilk iş olduğunu ifade eden herkesin sorumluluğunun bilincinde olması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.