banner913
banner932
banner1012

Trafikte bu gibi ihmallere yer yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı araç sürücüleri, bazı sürücülerin halen daha trafikte en ufak bir hatanın geri dönülmez sonuçları olacağını bilmeden hareket ettiğini belirterek, bize gönderdikleri fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Trafikte bu gibi ihmallere yer yok

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen van tipli minibüsün Lefkoşa’dan Girne’ye kadar içinde yolcu olduğu halde kapı açık geldiğini iddia eden duyarlı sürücülerimiz, bu aracın içinde yolculuk yapan kişilerin ani bir fren veyahut direksiyon hakimiyetini kaybetmesi durumunda kapıdan savrulma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklarını savundular.

“Eğer bu aracın kliması çalışmıyorsa, araç yola çıkmamalıydı. Ya da yolcu vatandaşlar bu kapının açılmasını istemiş olsalar da bu durum izah edilerek kapının emniyet için kapalı kalması gerektiği onlara anlatılmalıydı” diyen duyarlı sürücülerimiz, trafikte biraz daha dikkatli olmak gerektiğinin altını çizdiler.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.