banner913
banner932
banner1012

Trafik ve yol levhalarından ne isteniyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, uzun zamandır dikkatlerini çeken bir konuyu bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Trafik ve yol levhalarından ne isteniyor?

banner971

Vatandaşlarımız, yollarımızda sürücüler için önemli olan trafik ve yol levhalarının bazı kendini bilmez kişilerce fotoğraftaki şekilde görüldüğü gibi zarara uğratıldığını söyleyerek bunun kabul edilemez bir olay olduğunu vurguladılar.

“Bu tabelalara zarar vererek ne anlıyorlar? Neden böyle bir davranışta bulunuyorlar? Anlamak mümkün değil” diyen vatandaşlarımız, insanların her geçen gün medenileşmek yerine ilkelleştiğini savundular.

Bu trafik veya yol levhalarının yollarımızda sürücüler için bir rehber olduğunu unutmamak gerektiğini söyleyen duyarlı sürücülerimiz, tabelalara zarar veren kişi veya kişilerin tespit edilerek cezalandırılması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.