banner913
banner932
banner1012

Trafik ihmale gelmez

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, ülkemizde trafik kazalarının sürekli yaşandığını ve bu kazaların büyük çoğunluğunun dikkatsizlik nedeniyle meydana geldiğini ifade ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla yollarda tehlikenin kol gezdiğini belirttiler.

banner974
Trafik ihmale gelmez

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen Resmi Hizmet Aracı’na geçtiğimiz günlerde Lefkoşa içerisinde rastladıklarını söyleyen vatandaşlarımız, kamyonet tarzı bu aracın üzerinde bulunan hurda çeşitli araç gerecin hiçbir tedbir alınmadan taşındığını ifade ettiler.

Vatandaşlar, “Bu kamyonetin arkasında taşınan hurdalıklar öylesine savrularak yerleştirilmiş şekilde yoluna devam ediyordu. Fotoğrafta da görüldüğü gibi herhangi bir ip veya halatla bağlı olmayan bu hurdaların bazıları kamyonetin dışına sarktıydı. Umarız birilerinin başını derde sokmamıştır” diye konuştular.

Ülkemizde yolların oldukça kötü durumda olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, bu kötü yollarda her an için bir çukura düşüleceğini hesaba katarak bu şekilde kamyonete yükleme yapılmaması gerektiğini dile getirdi.

Vatandaşlarımız, “Herkes biraz daha sorumlu davranarak üzerine düşen görevi yapmalıdır. Aksi takdirde görünmez kazalarla büyük sorunların ortaya çıkabileceğini unutmayalım” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.