banner913
banner932
banner1012

Trafik çilesi daha da büyüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız ülkemizde trafiğin her geçen gün biraz daha içinden çıkılmaz bir hal aldığını ifade ederek, geçtiğimiz gün Mağusa köylerinden Lefkoşa’ya işyerine gitmek için sabah saatlerinde çıktıkları anayolda karşılaştıkları trafiği bizlerle paylaşarak bu durumun ne zaman çözüme ulaşacağını sorguladılar.

banner974
Trafik çilesi daha da büyüyor

banner971

Fotoğrafta görülen noktanın Mağusa – Lefkoşa anayolunda sabah trafiğinin kuyruğunu gösteren nokta olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Saat: 07:15 Yer:Yonca kavşağının 200 metre ilerisi. Durum: Pazartesi sendromuna yakışan cinnetten hallice ruh hali” diyerek mesajını bizlerle paylaştı.

Sadece Lefkoşa trafiğinin değil ülke genelinde trafiğin oldukça kötüleştiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, “Girne trafiği eskilerin bir sözü var ‘Girne içine girme’ tam ona benzedi. İnşallah bu trafikte birileri cinnet getirerek birilerinin canını yakmaz” diyerek endişelerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.