banner913
banner932
banner1012

Temizlik anlayışı 10 numara!

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde yaşayan insanların artık ne kendilerine ne de çevrelerine karşı saygısı ve duyarlılığı kalmadığını aktararak bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdi.

banner974
Temizlik anlayışı 10 numara!

banner971

Vatandaşımız yaşadığı Karakol bölgesindeki apartmanda yaşayan bir ailenin uzun bir süreden beridir her gün fotoğraftaki kötü görüntüyü ortaya koyduğunu  ifade ederek “Abartısız her sabahki manzara...Bir kat aşağıya inip biraz yürüyüp konteynere çöp atmak çok zor iş” diye sitem etti..

Yaşadıkları apartmandan yaklaşık 20 metre ilerde olan çöp konteynerine çöplerini atmayarak böyle bir çözüm üreten zihniyeti kutlamak gerektiğini dile getiren vatandaşımız bu rahatlıktan dolayı insanların kalp veyahut şeker hastası olduğunu iddia etti.

“Temizlik anlayışı 10 numara! Bu çöp yığınında çocuk bezi mi istersiniz, yemek artıkları mı vs.” diyerek bu ailenin yıllardır uyarılmalarına karşın ayni şekilde istisnasız her gün çöplerini bu şekilde etrafa bıraktığını yineleyerek yetkilileri gereken cezayı vermeleri için göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin BECER - 6 yıl önce
Karakol mahallesinde çöpler haftada iki yerine üç defa toplanmalıdır. Konteynerler taşıp çöpler etrafa saçılıyor. Yukarıdaki görüntü KKTC nin her yerinde vardır.