banner913
banner932
banner1012

Tehlikenin hiç farkında değil miyiz?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin kendine münhasır tuhaflıklarıyla artık sayılı ülkeler arasına girdiğini söyleyerek, geçtiğimiz günlerde fotoğrafını çektikleri bir motosikletli sürücüyle ilgili düşüncelerini paylaştılar.

banner974
Tehlikenin hiç farkında değil miyiz?

banner971

 

 

“Memlekette alışık olmadığımız renkli ama bir o kadar da tehlikeli görüntüler gün içerisinde karşımıza çıkıyor” diyen vatandaşlarımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi motoruyla yolda ilerleyen kişin arkasında çit veya ağaç budama makasının çok tehlikeli bir şekilde durduğuna dikkat çektiler. 
Fotoğrafta görülen makasın sapının tekerleye sürtmesi durumunda neler yaşanabileceğini düşünmek bile istemediklerini ifade eden vatandaşlarımız, “50 cc motosiklete 5 kişinin bindiği ve trafikte de bu durumun normal sayıldığı Hindistan'a bile fark atmaya başladık” dedi.
Çit makasının sapı arka koltuğun demirine, makasın sivri ucu ise sürücünün sırtına dönük vaziyette yerleştirilmiş şekilde ana yolda giden bu motosiklet sürücüsünün tehlikenin farkında olup olmadığını sorgulayan vatandaşımız, neden daha emniyetli bir şekilde bu makasın taşınmadığını sorguladılar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.