banner913
banner932
banner1012

Tehlike kaldırımlarda kol geziyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, ülkemizin her yerinde aksaklıkların diz boyu olduğunu dile getirerek, kırılanın, bozulanın o şekilde bırakıldığını söyleyip, sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Tehlike kaldırımlarda kol geziyor

banner971

Bize gönderdikleri bir fotoğrafla sıkıntılarını dile getiren vatandaşlarımız, “Görüldüğü gibi kaldırım üzerinde bulunan aydınlatma lambalarının bağlı olduğu elektrik kabloları açık vaziyette hiçbir uyarı olmadan tehlikeli bir şekilde durmaktadır” diyerek sitem ettiler.

Özellikle şehir içlerinde gerek aydınlatma lambalarının olduğu noktaların gerekse kanalizasyon kapaklarının olduğu noktalarda çok dikkat edilmesi gerektiğini kaydeden vatandaşlarımız, her an başınıza bir şey gelebileceğini ifade ettiler.

Kabloların bu şekilde hiçbir önlem alınmadan ortada bırakılmasının büyük sıkıntılar yaşatabileceğine dikkat çeken vatandaşlarımız, birilerinin canının yanmadan tedbir alınması gerektiğini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.