banner913
banner932
banner1012

Sürücüler refüj temizliğinden memnun kaldı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkede yaz aylarının gelmesine ramak kalmasına karşın hava sıcaklıklarının yazı aratmadığını ve bu nedenle yangın tehlikesinin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek, belediyelerin ve Karayolları Dairesi’nin yürüttüğü yollardaki kuru ot temizliğinin çok yerinde olduğunu ifade ettiler.

banner974
Sürücüler refüj temizliğinden memnun kaldı

banner971

 

 

Vatandaşlarımız, bütün kış hiçbir ot temizliği yapılmayan Lefkoşa-Mağusa anayolunun Haspolat ile Hamitköy arasındaki orta refüj ile yol kenarlarının yaklaşık bir haftadır temizlenmeye başlandığını gördüklerini belirterek, bu temizliğin ilerleyen günlerde yaşanabilecek bir yangının önüne geçeceğini savundular.

Orta refüjde kuru otlardan adeta dağların oluştuğunu gözlemlediklerini söyleyen vatandaşlarımız yol kenarlarında ise daha çok pet şişe ve diğer atıklardan oluşan molozların yığınlar haline getirildiğini ifade ettiler.

Bu temizliğin tüm yollarda yapılmaya devam ettiğini gözlemlediklerini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, hem yol güvenliği hem de yaşanabilecek yangınlar için bu temizliğin sapılmasının şart olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.