banner913
banner932
banner1012

Sürücüler çukurlardan el aman çekiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, artık sürekli olarak, lastik parçalamaktan veya jant eğriltmekten el aman çektiklerini dile getirerek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini aktardılar.

banner974
Sürücüler çukurlardan el aman çekiyor

banner971

 

Bize ulaşan vatandaşlarımız gönderdikleri fotoğrafla sitemleri dile getirerek “Burası Çayırova ana yolu. Hangimiz bu çukura düşüp jant eğmedik, bir yetkili çıkıp da doldurmadı. Bu ne duyarsızlıktır anlamıyoruz” dediler.

Bu yoldaki çukurlar gibi ülkenin dört bir yanındaki anayollardaki çukurlardan dolayı araçların haşat olduğunu, ayrıca birçok sürücünün kaza yaptığını iddia eden vatandaşlarımız, bu yollara yakın zamanda bakım yapılmazsa kendilerinin en yakın zamanda bu çukurlara birer çiçek ekeceklerini sözlerine eklediler.

Avrupa’da bu yöntemin hükümetleri protesto etmek amacıyla son zamanlarda yapıldığına vurgu yapan vatandaşlarımız, bunun ülkemizde de yapılmasının zamanı geldiğini belirttiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.