banner913
banner932
banner1012

Surlariçi’ndeki Suriyeli dilenciler usandırıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde son zamanlarda artış gösteren Suriyeli kişilerin birçoğunun karınlarını doyurmak için çalışmaya başladığını ancak bazılarının ise fotoğrafta görüldüğü gibi dilencilik yaparak para toplayıp, karınlarını doyurduklarını kaydettiler.

banner974
Surlariçi’ndeki Suriyeli dilenciler usandırıyor

banner971

 

Özellikle Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde son zamanlarda oldukça fazla şekilde görülen Suriyeli dilencilerin Girne Caddesi boyunca birçok yerde kucaklarında çocuklarıyla para dilendiklerini ifade eden vatandaşlarımız, bu kişilerin özellikle vatandaşların çok fazla uğradığı işyerleri önlerinde dilencilik yaptıklarını kaydettiler.

Bu Suriyeli dilencilerin zaman zaman yoldan geçen vatandaşları rahatsız eder şekilde dilendiklerini de belirten vatandaşlarımız, Lefkoşa Belediyesi ekiplerinin birçok kez bu kişileri topladıklarını ancak yine de dilenmekten vazgeçmediklerini gözlemlediklerini kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.