banner913
banner932
banner1012

Sosyal paylaşım sitesi Anneler Günü mesajlarıyla doldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, önceki gün dünyada ve ülkemizde kutlanan Anneler Günü nedeniyle birçok vatandaşın Anneler Günü’nü kutlamak için sosyal paylaşım sitesi facebook’u kullandığı dikkatlerden kaçmadı.

banner974
Sosyal paylaşım sitesi Anneler Günü mesajlarıyla doldu

banner971

Özellikle anneleri de sosyal paylaşım sitesini kullanan başta gençler olmak üzere birçok vatandaşın annelerine duygularını anlatmak için facebook’tan fotoğraflı mesajlar yazarak kutladıkları görülürken, bazılarının oldukça duygusal yazılar yazdıkları görüldü.

Sosyal paylaşım sitesi facebook’un gün boyunca bu tür mesajlarla dolup taştığı belirtilirken, bazı vatandaşların ise duygularını direk annelerinin yüzlerine söyleyerek onları mutlu ettikleri ifade edilmekte.

İlgili Makama.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Öğretmen ve sporcu öğrencilerimizin isteğiyle Gazi Mağusa'nın iki köklü ve Futbolda başarlı iki okulu:
(Namık Kemal Lisesi: Şampiyon- Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi- 3.cü)
Ata'mızı Anmak için Futbol Maçı Organize ettik. 
Yanlış yapmışız!
Bu sıcak günlerde kapalı tribünü ve törenleri yaptığımız Dr.Fazıl Küçük Stadyumu 5 haziranda başlayacak conifa turnuvası gerekçe gösterilerek maç oynamamıza izin verilmedi! 
Kendi Bayramlarında,gençlerimiz bu sahaları kullanamayacaksa,
bir maçla bu sahanın zemini bozulacaksa,gençlerimize değerlerini ve Milli bayramlarımızın önemini nasıl açıklayacağız?
Saygılarımla.

(Eralp Şerifoğlu)

Hükümetin, TC hükümeti ile imzaladığı İşgücü Anlaşması onay yasası bugün muhalefetin karşı oyu ile Meclisten geçti. Kanun hükmündeki bu yasa, kendinden önce yapılan tüm yasalar üzerinde olup, olumsuz etki yaratacak niteliktedir. Yani İş Yasası başta olmak üzere, kendi gençlerimizin iş hakkını bir şekilde ortadan kaldırıp, iş hayatındaki bürokratik engelleri aşalım aldatmacasıyla ucuz iş gücünü yasal hale getirecekler. Yine iş gücü alanındaki mafyalaşmanın da önünün giderek açıklayacağı bir değişiklik de söz konusu. Yine TC'den getirilen herhangi bir işçinin aynı işyerinde farklı iş koşuna kayması da yasallaştırıldı. Konuşmamda da söyledim yönetim artık planlama ve denetleme değil, onaylama makamı haline dönüştürülüyor. Gerek Komitede gerekse Genel Kurulda açık karşı tavrımızı koyduk.

(Asım Akansoy)

Geçmişini, yaşam öyküsünü, huyunu suyunu bildiğim birçok insan şimdilerde çok farklı.Ekonomik sıkıntılardan dolayı kötü olaylara karışanlar bir kenara dursun da 180 derece dönüşle İslamcı olanlar, pardon görünenler de az sayıda değil.Haliyle 15 senelik AKP iktidarı nedeniyle burada makam savaşı verenlerin Müslümanlıklarını ıspatlama süreci de son sürat devam ediyor.Allaha inanmayanından,namaz kılmayı bilmeyene,oruç tutmayanından,dua bilmeyene,cenaze namazı haricinde camiye gitmeyenine kadar birçok bildiğimiz insan şimdilerde bir numaralı Din aşığı olmuş ve Cuma namazının bir numaralı abonesi olmuş durumda.Hatta bunu önce Ana'nın yöneticilerine sonra da diğerlerine ıspatlamak ve etrafına göstermek için Ümreye,Hacca gitmiş de oradan da selfi çekip dünya aleme yayınlamış.Allaha inanan var ,inanmayan vardır herkese saygı duymak gerek.Ancak Allah'ın var olduğunu kabul edersek eğer,Allah sevgisi ve ona ulaştıran islami inançlar ,kişiyle Onun arasındadır.Bunun aleni olarak sergilenmesi ve sosyal medyaya servis edilmesi ahlaki olmamakla birlikte o paylaşımları beğenenler açısından da hiç hoş değildir...

(Ahmet Ersöz)

Mağdur ve sefil durumdayız!.... Sosyal Hizmetlerden yardım alanlar... Belediyeye durumu iyi değil diye su parası ödemeyenler...evinin pis sularını mahalleye boşaltıp da Belediye görevlilerine paramız yok, tesisatcı tutamayız diyenlerin, lamarina bile olsa, garajlarında "temel ihtiyaç" olarak birer tane bunlardan bulunur...

(Bülent Kanol)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.