banner913
banner932
banner1012

Sosyal Meydanın Sesi

banner1020

banner974
Sosyal Meydanın Sesi

banner971

Habere bakar mısınız?

“Tarımsal İlaçlar Denetim Kurulu’nun 9 Ocak 2017’de “Yüzde 50 ölçüm belirsizliği” kararı aldığı ve Devlet Laboratuarı’nda yapılan gıda denetimlerinde limit üstü kalıntıya rastlanan ürünlerdeki değeri, yarı oranda düşürdüğü iddia edildi.”

Bu iddia gazetelerde yer aldı. Daha sonra sabahın erken saatlerinde Tarım Dairesi Müdürü Mehmet Akif Ünsal katıldığı bir televizyon programında gıda analizlerinde “yüzde 50 ölçüm belirsizliği” kararı alındığı iddialarını doğruladı.

Günlerdir, haftalardır, aylardır sofralarımıza zehir koymamıza göz yumdular.

Bu kadar süredir, ailemizin, çocuklarımızın göz göre göre zehirlenmesine onay verdiler!

Bu aldığınız kararla neyi risk ettiğinizin farkında mısınız?

Bugün çıkan bu haberlerden sonra neye nasıl güvenip de tüketelim ki?

Yoksa hayat pahalılığı belirlerken baz aldığınız o keten pantolon ve entarileri mi yiyelim?

(Aral Moral)

Arkadaşlar bildiğiniz üzere çiğ süt fiyatlarına 11 krş zam yapıldığından dolayı iki fabrika dışındaki fabrikalar sütümüzü almamakta ve sütler arıtma tesisine dökülmektedir.Koopsüt ve Paksüt dışındaki fabrikalar süt alımı yapmamaktadır.eğer bu fabrikaların haricindeki firmaların ürünlerini alacak olursanız lütfen imal tarihine bakınız. Eğer bugünün (19.6.17) tarihi atılmışsa o ürün ya kontrolsüz- kaçak - tahlilsiz süt alımıyla üretilmiştir ya da eski ürüne yeni tarih vurulmuştur. Lütfen yeyceğiniz içeceğiniz ürünlere dikkat ediniz.
Koopsütden şaşmayınız https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f57/1/16/1f609.png

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.