banner913
banner932
banner1012

Sorumsuzluğun böylesi…

banner1020

banner974
Sorumsuzluğun böylesi…

banner971

 

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı kişilerin hiç sorumluluk sahibi olmadan hayat sürdürdüğünü iddia ederek bunlara bir örneğin ise dün sabah saatlerinde Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Merkezi'nin karşısındaki otoparkta yaşandığını dile getirerek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

Fotoğrafta görülen araçların Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Merkezi'nin karşısındaki otoparkta çekildiğini ifade eden vatandaşlarımız “JD 357 ve FN 539 plakalı araç sürücüleri otoparkın girişini kapattı. Nerede olduklarını bilen yok” dediler.

Hastaneye araçlarıyla gelen hastaların otoparka girememenin stresini yaşadığını ifade eden duyarlı vatandaşlarımız, öte yandan JD 357 ve FN 539 plakalı araç sürücülerininse herhalde birileriyle sohbette olduklarını iddia ederek “Böyle sorumsuzca ve terbiyesizce park yapılamaz” diyerek sözlerini tamamladılar.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.