banner913
banner932
banner1012

“Size bu hakkı kim veriyor?”

banner1020

banner974
“Size bu hakkı kim veriyor?”

banner971

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan çevre duyarlısı bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı insanların geleceği düşünmeyerek yaşadığını ve gelecek nesilleri unuttuğunu dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

Fotoğrafta görülen moloz yığınlarının Mağusa’da Laguna bölgesi olarak biline Evkaf binalarının bulunduğu yer olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da gördüğünüz gibi bu bölgede ya iş yapan yerler veyahut apartman sakinleri evlerinden çıkan molozları çevreye bırakıyorlar. Bu görüntüler gerçektende çok çirkin görüntüler” diye konuştular.

Apartman sakinleri veyahut işyeri sahipleri molozlarını neden çöp konteyneri yerine etrafa bıraktığı anlayamadıklarını, 10 metre ilerde bulunan çöp konteynerine bu molozların bırakılmasının ne zorluğu olduğunu sorguladılar.

“Size çevreyi kirletme hakkını kim veriyor. Hiç mi geleceğinizi düşünmüyorsunuz” diyerek sitem eden vatandaşlarımız, yetkilileri bu şekilde etrafa moloz bırakanları cezalandırmaya davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.