banner913
banner932
banner1012

Sivrisinek saldırıları perişan etti

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, yaz aylarının sona ermesine karşın ülkemizde halen daha sivrisineklerin can yaktığını dile getirerek, bu konudaki isyanlarını gönderdikleri fotoğraflarla paylaştılar.

banner974
Sivrisinek saldırıları perişan etti

banner971

 

Fotoğrafta da görülenin çocuklarının kolu olduğunu belirten vatandaşlarımız, yaşadıkları Yenikent bölgesinde sivrisineklerin adeta kendilerini delik deşik ettiğini söyleyerek, biyolojik ilaçlama yapıldığı için mi yoksa artık bu sivrisineklerin bağışıklık kazandığı için mi bilinmediğini ama canlarının çok yandığını söylediler.

Bu arada ülkenin başka bölgelerinde de sivrisinek saldırılarına uğrayan insanların olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, sivrisinekle mücadelenin yıl 12 ay devam etmesi gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.