banner913
banner932
banner1012

Sisli hava hem sürücüleri hem de tatilcileri zorladı

banner1020

banner974
Sisli hava hem sürücüleri hem de tatilcileri zorladı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, dün ve önceki gün ülkemizde etkili olan sisli ve puslu hava, araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Bize ulaşan bazı vatandaşlar, özellikle Beşparmak dağlarının eteklerindeki iki anayol ile birçok köy yolunda Çarşamba ve Perşembe günleri görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle araçlarıyla yolculuk yaparken korkulu dakikalar yaşadıklarını bildirdiler.

Son zamanlarda bu kadar uzun süreli sisli havaların olduğunu hatırlamadıklarını ifade eden vatandaşlarımız, özellikle Lefkoşa- Girne anayolu ile Değirmenlik dağyolu bölgesinde araç kullanan sürücülerin çok dikkatli araç kullanmaları gerektiğini belittiler.

Bu arada sisli havaların birçok tatilcinin programlarını da alt üst ettiği bize ulaşan haberler arasında yer alırken, özellikle sömestr tatilinin son günleri olmasından dolayı çocuklarını gezdirmek isteyen vatandaşların planlarının bozulduğu veya ertelendiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.