banner913
banner932
banner1012

Sineğin ekmek poşetinde işi ne?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız dün sabahtan Lefkoşa’da bir süpermarketten aldığı ekmeğin fotoğrafını bize göndererek bu zamanda böyle görüntülerle karşılaşmanın kendilerini şok ettiğini dile getirdi.

banner974
Sineğin ekmek poşetinde işi ne?

banner971

Vatandaşımız, "Sabah ekmek alayım dedim. Poşetinin içine sinek sıkışmış bir ekmek. L… E…k isimli fabrikanın ürettiği bu ekmeklerden geçen hafta da sinek çıkmıştı” diyerek bu olaya tepkisini dile getirdi.
Ekmek gibi insan hayatı için önemli bir besin kaynağının insan sağlığı acısından önemli olduğunu ve hijyenik olması gerektiğini ifade eden vatandaşımız, “O sineğin nasıl olur da ekmek poşetinin içine girdiğini anlamak mümkün değil. Herhalde haftaya da timsah çıkar. Hazırlıklı olmak gerek” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.