banner913
banner932
banner1012

Şikâyetini çekmezsen bu işi İsmet Felek’e havale edeceğim

banner1020

Ülkede 2017 yılından beridir ülkede kaçak kaldığı tespit edilen ve birçok davası bulunan İsmail Karatepe, Lapta’da yaşayan yeğenini tehdit etti

banner974
Şikâyetini çekmezsen bu işi İsmet Felek’e havale edeceğim

banner971

Evrim KAMALI

Lapta’da meydana gelen olayda akrabası Abdullah Karatape’ye tehditler yağdıran İsmail Karatepe tutuklandı. Cep telefonu ile mesaj atarak tehdit içerikli sözcükler kullanan ve “Şikâyetini geri çek, çekmezsen bu işi İsmet Felek’e havale edeceğim” diyen zanlı Karatepe dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ali Aslan, zanlının tehdit içerikli mesajlar attığı gerekçesi ile tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Zanlının mesaj atılan telefonun kendisine ait olmadığına dair ifade verdiğini kaydeden polis, yapılan soruşturmada ise söz konusu telefonun ona ait olduğunun belirlendiğini açıkladı. Polis, yapılan soruşturmada zanlının 2017 yılından beridir ülkede kaçak kaldığının da tespit edildiğini belirtti.

Zanlının askıda bulunan birçok davası olduğunu kaydeden polis, bu suçların mülke tecavüz, asılsız yayın ve haber yayma, elektronik haberleşme yasasına aykırı hareket, şiddet tehdidi, silah bulundurma, telefonda taciz ve dikkatsiz sürüş olduğunu söyledi. Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.

Mahkeme, zanlının askıda olan davalarını da göz önünde bulundurarak tutuklu yargılanmasına ve 1 ayı geçmeyecek bir süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.