banner913
banner932
banner1012

Şht. Mustafa Ruso Caddesi trafiği de felç

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından bir süre önce uygulamaya konulan Şht. Mustafa Ruso Caddesi üzerinde Lefkoşa’da trafik güvenliğinin artırma ve trafiğin akışının daha rahat sağlanmasına yönelik orta refüjdeki açıklıkların tümünün kapatılmasına tepki gösterdi.

banner974
Şht. Mustafa Ruso Caddesi trafiği de felç

banner971

Vatandaşlarımız, “Lefkoşa’da daha önce trafik yoğunluğu olmayan sadece Lefkoşa Terminal yolu kalmıştı, o yolda şimdi tıkandı” diyerek bize fotoğraf göndererek sitemlerini dile getirdiler. 
Ara yolları kapatarak trafiğin mahvedildiğini savunan vatandaşlarımız “Kaymaklı’ya dönmeye Yarim çemberini, Mağusa’ya gitmeye Yarim çemberini, Marmara bölgesi ve Taşkınköy tarafına dönmeye Yarim çemberini kullanan sürücüler bu yolun da tıkanmasını sağladı. Güya kaza olmasın diye bu uygulama yapıldı. Ama bakın görün zincirlemeler şimdi ne kadar artacak” dediler.
Trafiğin adeta felç ettiler olduğunu iddia eden sürücüler, daha önce Terminal çemberinden bir dakikada Yarim çemberine gidilirken şimdi çemberden çembere yolun 40 dakika olduğunu söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.