banner913
banner932
banner1012

Seyrüsefer aldatmacası, vatandaşı mağdur etti

banner974
Seyrüsefer aldatmacası, vatandaşı mağdur etti

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde uzun bir süre tartışması olan seyrüsefer ruhsatlarının akaryakıt üzerinden tahsil edilmesi konusunda yaşanan tartışma süreci nedeniyle normal ödedikleri seyrüseferi bu kez altı aylık ödemeleri sonrasında büyük mağduriyet yaşadıklarını anlattı.

Vatandaşımız “UBP-DP azınlık hükümeti yetkililerinin birçok icraatlarında olduğu gibi seyrüsefer ruhsatlarının akaryakıt üzerinden tahsil edileceği sözüne kanarak maddi bedelini şahsen ödemek zorunda kaldım. Her zaman yıllık olarak çıkardığım araba ruhsatımı ilk kez altı aylık sürelerle iki defada çıkarmayı denedim” dedi.

Karşısına çıkan mali tabloya göre bir yıllık seyrüsefer ruhsatı için 451 TL fazladan ödemek zorunda kaldığını aktaran vatandaşımız “Bir yıllık çıkarmış olsaydım toplam 2073 TL ödeyecektim, altı aylık iki defada olunca toplam 2524 TL ödemiş oldum. Acaba bende mi seyrüseferimi çıkarmasaydım? Günü gelir aftan yararlanma şansım olabilirdi belki?” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abuzer gadayıf - 7 yıl önce
verecen gardaş daha helikoptercikde alacayık başbakanlığa trafik çekilmez oldu bilin gardaşcım daha çok vergi ödeyeceğik
Avatar
Kamil Koyun - 7 yıl önce
Yapıştırın gardaş senda gel sende
Hizmet veren yok para alan çok