banner913
banner932
banner1012

Serdarlı Belediyesi harıl harıl çalışıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde yaz aylarına doğru ilerlediğimiz bugünlerde yerel yönetimlerin çalışmalarına hız verdiği bildiriliyor. Özellikle alt yapı ve çevre temizliği konusunda birçok belediyenin çalışmalarını artırdığı kaydedilmekte.

banner974
Serdarlı Belediyesi harıl harıl çalışıyor

banner971

 

Mesarya bölgesinin küçük belediyelerinden olan Serdarlı Belediyesi de bölge köylerinde var olan alt yapı eksiklikleri veya sorunlarını çözme bağlamında harıl harıl çalışıyor.

Bu bağlamda Serdarlı Belediyesi’ne bağlı Gönendere köyünün, ova yollarında bozulan su kanallarının tamirini belediye personeli tarafından yapıldığı gelen bilgiler arasında yer almakta.

Halil Kasım başkanlığında Serdarlı Belediyesi’nin geride kalan 11 aylık süreçte özellikle alt yapı çalışmaları konusunda verdiği hizmetler bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanmakta

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.