banner913
banner932
banner1012

Sebze yemeği pişiremez olduk

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde son zamanlarda gerek marketlerde gerekse pazarlarda alışverişe gittikleri zaman karşılaştıkları sebze fiyatları karşısında adeta şok olduklarını dile getirdiler.

banner974
Sebze yemeği pişiremez olduk

banner971

 

Özellikle son bir aydır, ülkemizde üretilen birçok sebzenin fiyatının 8 ile 15 TL arasında değiştiğini belirten vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla şunları söylediler:

“Şu patlıcanın fiyatına bir bakar mısınız? Geçmiş yıllarda bir kilosunun en fazla 5 TL olduğu patlıcan şimdi 13,50 TL’den satılmakta, bir kilo domates 8 TL’den, bir kilo fasulye de 17 TL’den satılmakta” dediler.

Bu fiyatların bir aile için sebze yemeğinin mutfakta pişmemesi anlamına geldiğini ifade eden vatandaşlarımız, “Zaten et fiyatları uçuk, sebze fiyatlarının da uçmasıyla evimizde sebze yemeği pişiremez olduk” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.