banner913
banner932
banner1012

Sahillerde kirlilik hat safhada

banner1020

banner974
Sahillerde kirlilik hat safhada

banner971

Ayaklı Gazete’ye Karpaz bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin güzel sahillerinin bazı duyarsızlar tarafından kirletildiğini ve bu kirli sahillerin ülkemize olumlu notlar getirmediğini ifade ederek sitemlerini dile getirdiler.

Karpaz bölgesi sakini vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğrafta da görüldüğü gibi sahillerimizde başta pet şişeler, çeşitli molozlar, naylonlar ve hatta çocuk bezlerinin kumsal alanların kenarlarında atıl vaziyette olduğunu söyleyerek “Bu sahillerimizi kullananlar acaba insanlar değil mi? diye düşünmeden edemiyoruz” diyerek sitem ettiler.

Bu sahilleri kullanan insanların kendilerinden sonra burayı sanki başkalarının kullanmayacağını düşünerek pislik içinde bıraktıklarını söyleyen vatandaşlarımız, “Ayrıca sahile bırakılan bu molozlar, naylonlar ve çocuk bezleri denizin dalgalanması sonucunda denize karışıyor ve böylece denizdeki canlılara da zarar veriyor. Doğal yaşam bozuluyor” diyerek herkesi sahilleri kullanırken biraz daha dikkatli olmaya davet ettiler.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.