banner913
banner932
banner1012

Restoran bacalarının temizliğine dikkat

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, geçtiğimiz gün Mehmetçik Belediyesi’ne bağlı Bafra Halk Plajı’ndaki restoranın bacasından kaynaklanan bir yangın meydana geldiğini söyleyerek, bu yangının ihmallerden dolayı yaşandığını kaydetti.

banner974
Restoran bacalarının temizliğine dikkat

banner971

Vatandaşımız “Maalesef "ihmal" yüzünden belediyemize bağlı Bafra Halk Plajı restoranında bir yangın meydana geldi! İki belediye çalışanı arkadaşımız da yangını söndürebilmek için canını ortaya koydu ve dumandan etkilendi” diye sitem etti.
Söz konusu yerde 30 Ağustos 2012 tarihinde aynı sebeple bir yangının daha meydana geldiğini belirten vatandaşımız o tarihten bu güne kadar defalarca bu bacaların rutin bir şekilde aksatılmadan temizlenmesi gerekliliğini dile getirdiğini vurgulayarak, “Şimdi soruyorum; Bu ihmalden dolayı meydana gelen zararı kim karşılayacak? Zarar giderilene kadar kapalı kalacak olan restoranın satış zararını kim karşılayacak? Hepsi bir yana canını ortaya koyan personelin vebalini kim üstlenecek?” diye sorguladı.

Vatandaşımız, ülkede kış aylarıyla birlikte özellikle restoranların bacalarının yağ birikmesinden dolayı yangına davetiye çıkardığını dile getirerek bu konuda mutlaka restoranların baca bakımı yaptırması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.