banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

banner974
Polisiye Haberler

banner971

SADRAZAMKÖY’DE 4 EVİN AÇILMASIYLA İLGİLİ BİR KİŞİ TUTUKLANDI...

 Sadrazamköy’de Güzel Sokak üzerinde bulunan dört ayrı villanın açılmasıyla ilgili olarak A.T (E-24) tutuklandı. Şahsın tasarrufunda bahse konu villalardan çalınan eşyaların bir kısmı bulundu. Şahsın, villalardan çalmış olduğu iki adet televizyonu, iki ayrı şahsa satmak suretiyle 2 bin TL temin ettiği de tespit edildi.

UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Polis bültenine göre; Gazimağusa’da A.M. (E-22), ikametgahında yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunması üzerine tutuklandı.

VAHİM ZARAR    

Bafra’da dün Buğra Kaya’yı darp ettiği gerekçesiyle S.O (E-32) ve H.F.O (E-21) tutuklandı. Olayda Kaya’nın burnunun kırıldığı belirtildi.

ARABA AÇMA

Gazimağusa’da bugün 00:45 sırlarında Uluçam Sokak üzerinde bir aracın içerisini karıştırdığı sırada tespit edilen H.A (E-40); Girne’de ise 02:00 sırlarında Fehimbey Sokak üzerinde park halinde bulunan iki aracın içerisini karıştırdıkları sırada tespit edilen U.M (E-16) ve A.K.Ç (E-17) tutuklandı.

İZİNSİZ İKAMET EDEN 9 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

KKTC’de izinsiz ikamet ettikleri tespit edilen, yedisi Girne’de, ikisi Gazimağusa’da olmak üzere 9 kişi tespit edilerek tutuklandı.

Olaylarla ilgili polis soruşturması sürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.