banner913
banner932
banner1012

Polis ne diyeceğini bilemedi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan genç bir sürücümüz geçtiğimiz akşam Gülseren bölgesinde polisin peşine düştüğünü ve kendisine kenara çektirerek “Alkol var mı” diye sorduğunu anlattı.

banner974
Polis ne diyeceğini bilemedi

banner971

 

“Polise bunu neden sordunuz dediğimde ‘bana yolda zik zak gidermişim’ diye cevap verdi” şeklinde olayı anlatan vatandaşımız, polise hak verdiğini ancak zik zak gitmesinin sebebini anlatınca polisin de bir şey söyleyemediğini aktardı.

Polisin neden zik zak çizerek yolda gittiğini sorması sonrasında vatandaşımızın polise şu cevabı verdiğini aktardı:

“Söyle devletine ilk önce yolları yaptırsın da biz da bilirik yolda düz gitmesini. Sen olsan çukurların içine mi sürecen arabayı. En sonunda bir şey diyemedi.”

Ülkede ana yollar yanında ara yollar veya bir başka deyişle şehir içi yollarının da köstebek yuvasına döndüğünü dile getiren vatandaşımız, yetkilileri bu konuda göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.