banner913
banner932
banner1012

Pes doğrusu

banner1020

banner974
Pes doğrusu

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı liselerde ve ilkokullarda son günlerde elektrik problemleri olduğunu ve bu nedenle okullarda tedirginliğin üst seviyede olduğunu belirterek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sıkıntılarını bizlerle paylaştılar.

Vatandaşlarımız bize gönderdikleri fotoğrafın sol tarafındakinin Lefkoşa Güzel Sanatlar Lisesi'nde aşırı elektrik yüklenmesi sonucu meydana gelen trafo patlamasını yansıttığını dile getirdiler. 
Sağ taraftakinin ise Mağusa'da Polat Paşa İlkokulu'nda aşırı elektrik yüklenmesi sonucunda patlamayı bekleyen trafoyu gösterdiğini ifade eden duyarlı vatandaşlarımız, “Fotoğrafta görüldüğü gibi trafo vantilatörle soğutulmaya çalışılıyor. Muhteşem bir çözüm, üst düzey okul yöneticilerini kutlamak lazım. Ey Güzel Sanatlar Lisesi sizin aklınıza gelmedi mi böyle bir yöntem?” diyerek sitemlerini paylaştılar.

Yetkililere seslenen vatandaşlarımız, “Eğitim patlıyor haberiniz yok. Çocuklar okula eğitime değil, sanki da tatbikata gider gibiler” diyerek bu konudaki sıkıntılarını ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.