banner913
banner932
banner1012

Patlak su borusu, süpürge sapıyla tıkanıldı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa’da belediyenin her geçen gün biraz daha iyi duruma gittiğini halkın birçok hizmeti eskiye nazaran daha iyi aldığını ancak belediye çalışanlarının halen o eski alışkanlıklarını tamamıyla üzerlerinden atamadığını dile getirerek, bize bir konuda sitemlerini gönderdikleri fotoğrafla ilettiler.

banner974
Patlak su borusu, süpürge sapıyla tıkanıldı

banner971

 Vatandaşlarımız geçtiğimiz günlerde bir kişinin arabası ile Sayar Turizm yanında bulunan Lefkoşa Belediyesi’ne ait su saati kutularına çarptığını ve su borularını da patlattığını aktardı. Ancak patlayan su borusundan fışkıran suyu durdurmak içinde su borusunun içine süpürge sapı sokarak fışkaran suyu durdurduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Fakat 5 gündür Lefkoşa Belediyesi defalarca arandığı halde kimse ilgilenmedi” diyerek durumu paylaştı.

Bu konuda belediye Başkanı Mehmet Harmancı’yı birilerinin bilgilendirmesi ile belki konunun çözülebileceğini ifade eden vatandaşlarımız, belediye çalışanlarını biraz daha sorumluluklarını düşünerek hareket etmeye davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.