banner913
banner932
banner1012

Palm Beach Laguna bölgesi neden trafiğe açıldı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı vatandaşlarımız, son zamanlarda Mağusa’da ilginç uygulamaların olduğunu dile getirerek, bu uygulamaların vatandaşları sıkıntıya soktuğunu savunarak bu uygulamalardan birini bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
Palm Beach Laguna bölgesi neden trafiğe açıldı?

banner971

 

Vatandaşlarımız bize gönderdikleri fotoğrafla "Mağusa’da Palm Beach Laguna bölgesinde insanların aileleriyle yürüyüş yapabileceği kafa dinleyebileceği ve yıllardır da araç trafiğine ve parka kapalı bir yerimiz vardı. Şimdi ne oldu da böyle oldu?” diyerek sorguladılar.

Ülkemizde bu gibi yerlerin çoğaltılması gerekirken, Mağusa Belediyesi’nin trafiğe açmasının altında başka bir şey mi olduğunu sorgulayan vatandaşlarımız “Yoksa belediye iki tane ahbap restorana yaranacak diye oto park olarak mı peşkeş çekti?” dediler.

Bir Mağusalı olarak bu durumun kendilerini çok rahatsız ettiğini belirten vatandaşlarımız, dünyadan kopuk yaşamaya değil dünyalı gibi yaşamaya ihtiyaç duyulduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.