banner913
banner932
banner1012

Özel sektör köle mi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, yeni göreve başlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’in kısa süre içinde çalışma hayatı konusunda etkin denetimlerin yapılmaya başlandığını dile getirmesine karşın bazı şirketlerin ne uyarı ne cezayı takmadığının anlaşıldığını dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Özel sektör köle mi?

banner971

Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi bir beton mikseri ve inşaat işçilerinin Cumartesi akşamı Marmara bölgesinde bir inşatta beton dökümü yaptıklarını ifade ederek, “Hafta sonu ve üstelik akşam saatlerinde böyle gürültülü bir iş makinesiyle iş yapmak kural tanımamaktan başka bir şey değildir” diyerek bu durumun daha etkin denetim yapılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade ettiler.

Özel sektörde çalışma saatlerinin ne olduğunu sorgulayan vatandaşlarımız, “Bu insanların da dinlenme hakkı yok mu? Özel sektör çalışanları köle mi? Hade bunu geçtik, hafta sonu kafasını dinlemek isteyen bölge sakinleri neden bu gürültüyü çeksinler ki?” diye sorgulayarak yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.