banner913
banner932
banner1012

Otel fiyatını yüksek bulan turistler hisar üstünde çadır kurdu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir küçük otel sahibi vatandaşımız, ülkede turizmin çıkmazda olduğunu dile getirerek yaşadıkları bir olayı gönderdikleri fotoğrafla bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
Otel fiyatını yüksek bulan turistler hisar üstünde çadır kurdu

banner971

Vatandaşımız “Fotoğrafta görülen çadırda kalan turistler gece 1’de otele giriş yapmak istediler ama oda fiyatımız 10 Euro değil diye vazgeçip hisarın üzerine çadır kurdular!” diyerek bunun kabul edilemez bir durum olduğunu ancak kimseye de karşı çıkamadıklarını belirtti.

Ülkeye gelen turistlerin bu dönemde kaliteli turistler olmadığı için ucuz otellere ulaşmaya çalıştıklarını ancak bu koşullarda bulamadıkları için fotoğrafta görüldüğü gibi çadır kurarak istedikleri yerde konakladıklarını söyleyen otelci vatandaşımız, “Peki bunun suçlusu kim? Bilen bilir. Kontrol yok laçkalık çok” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.