banner913
banner932
banner1012

Öğrenciler ölümle dans ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, geçtiğimiz günlerde Haspolat Kavşağı yakınlarında bulunda bulunan yaya geçidinin Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından tehlike arz ettiği için geçişlere kapatılmasına karşın bölgede yaşayan öğrencilerin bunu takmadıklarını ifade ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla dile getirdiler.

banner974
Öğrenciler ölümle dans ediyor

banner971

 

Sürücülerimiz fotoğrafta da görüldüğü gibi çift şerit yolda daha önce yaya geçidi için açılan ancak Cuma gününden itibaren Karayolları ekiplerince tamamıyla kapatılan çelik bariyerlerin üzerinden atlayarak karşıya geçmeye çalışan öğrencilerin hem kendilerinin hem de sürücülerin hayatlarını tehlikeye attıklarını kaydettiler.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın çok hızlı bir şekilde hareket ederek buraya müdahale etmesi gerektiğini ifade eden sürücülerimiz, öğrencilerin de mutlaka kurallara uyması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.