banner913
banner932
banner1012

Oduncuların yüzü güldü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, kış aylarının yaşandığı ülkemizde soğuk günleri en iyi değerlendirenlerin oduncular olduğunu iddia ederek görüşlerini dile getirdiler.

banner974
Oduncuların yüzü güldü

banner971

Özellikle Ocak ve Şubat ayı içindeki soğuk günlerden dolayı ısınmak için şömine ve odun sobası kullanan ailelerin en çok ihtiyaç duyduğu şeyin şöminelik odun ya da kütük tarzı odunlar olduğunu dile getiren vatandaşlarımız, bu fırsatı iyi değerlendiren oduncuların hemen her gün van tipi araçlarıyla ormanlardan yaşlı ağaçları kestiklerini iddia ettiler.

Kendilerinin en çok merak ettiği konunun, kasa kasa odun satan oduncuların hangilerinin bu işi yasal olarak yaptığını sorgulayan vatandaşlarımız, Orman Dairesi’nin kimlere odun kesme yetkisi verdiğini bilmek istediklerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.