banner913
banner932
banner1012

Nihayet hız kesici konuldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa’nın Domuzcular Burnu bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız, yıllardır dile getirdikleri kazaların olmaması için anayola hız kesici veya sabit radar konulması önerilerinin sonunda gerçekleştiğini aktararak memnuniyetlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Nihayet hız kesici konuldu

banner971

Bölge sakinleri yaklaşık 10 yıldır yaptıkları eleştiriler ve bölge halkının isyanına 10 yıl sonunda kulak veren ve hız kesici kasis koyup, ölüm olmadan önlem alan ilgili makam her kim ise teşekkürlerini ilettiler.

Bu yolda sürekli kazalar yaşandığını ifade eden vatandaşlarımız, konulan hız kesicilerle bir nebze olsun kazaların önüne geçileceği umudunu taşıdıklarını söyleyen vatandaşlarımız, sürücülerin de daha dikkatli sürmesi halinde kazaların yaşanmayacağını ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.