banner913
banner932
banner1012

Nereye çöp bıraktıklarını görmüyorlar

banner1020

banner974
Nereye çöp bıraktıklarını görmüyorlar

banner971

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde tüm uyarılara rağmen insanlarımızın çevreyi kirletmekten geri durmadığını dile getirerek sitemlerini paylaştılar.
Özellikle şehir içlerinde gereksizce bırakılan molozlar ve çöplerin görüntü kirliliği yarattığını söyleyen vatandaşlarımız, bize gönderdikleri bir fotoğrafla neden isyan ettiklerini aktardılar.
“Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Mağusa Belediyesi Temizlik Şubesi ekiplerince bir park alanı içinde bulunan telefon direği üzerine uyarı tabelası koyarak ‘Çöp dökmek yasaktır’ diye uyarmasına karşın yine çöpler o direğin olduğu yere bırakılıyor. Acaba bu insanların okuma yazması yok mu? Yoksa nereye çöp bıraktıklarını görmüyorlar mı?” diyerek sitem eden vatandaşlarımız bunu yapanları tespit ederek cezalandırmak gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.