banner913
banner932
banner1012

Neden belediyeye temizlik ücreti veriliyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa bölgesinde yaşayan bir vatandaşımız, yaşadıkları bölge olan Batıkent Evleri bölgesinin sokaklarının halinin içler açısı bir hal aldığını ifade ederek bize gönderdiği bazı fotoğraflarla sitemlerini dile getirdi.

banner974
Neden belediyeye temizlik ücreti veriliyor?

banner971

 

“Burası Mağusa bölgesi topraklarında bulunan Batıkent Evleri. Bugün mahallede yürüyüş yapmaya çıktım fakat resimlerde sadece bir kısmını gördüğünüz otlardan kaldırımda yürümek mümkün olmadı” diyen vatandaşımız bölgenin neden bu kadar ilgisiz kaldığını sorguladı.

Bu yerleşim yerinde belediye tarafından sadece çöpler toplandığını ve resimlerde görülen manzaranın kimsenin umurunda olmadığını ifade eden vatandaşımız “Aslında bu resimleri yayınlamak istemezdim fakat defalarca hatırlatmalara rağmen bir adım bile atılmadı” dedi..

Bu bölge halkının neden ilgili belediyeye temizlik ücreti ödediğini sorgulayan vatandaşımız “En iyisi bu bölge halkından belediye temizlik parası almasın ve bölge halkı da kendi başının çaresine baksın” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.