banner913
banner932
banner1012

Ne domates ne de patates yiyemeyeceğiz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, önceki gün gittikleri markette karşılaştıkları fiyatlar sonrasında şok olduklarını belirterek, bu fiyatların neden bu kadar yükseldiğini sorguladılar.

banner974
Ne domates ne de patates yiyemeyeceğiz

banner971

Sebzede özellikle domates ve patates fiyatlarındaki bu anormal yükselişin nedeni sorgulayan vatandaşlarımız, “Mutfakların temel malzemesi olan domates ve patatesi yiyemeyeceğiz. Domatesin fiyatı 8-9 TL civarında. Patates ise 10-11 TL civarında satılmakta. Sanki de altın alacağız” dediler.

Fotoğrafta görüldüğü gibi domatesin kilosunun 9 TL olduğunu ancak bu domateslerin 9 TL’lik domatesler olmadığını ifade eden vatandaşlarımız, “Avrupa’da hatta komşumuz Güney Kıbrıs’ta bu domatesler 2. sınıf domates olarak satışa sunuluyor ve değerleri ise çok düşüktür” diye konuştular.

Bu konuda yetkileri göreve davet eden vatandaşlarımız, malın kalitesine göre fiyatı olması gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, herkesin artık cebindeki parayı kuruşuna kadar hesaplayarak harcama yaptığını dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.