banner913
banner932
banner1012

Ne çalışanlar ne de doktorlar görevini yapıyor

banner1020

banner974
Ne çalışanlar ne de doktorlar görevini yapıyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye Mağusa bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin en son yapılan devlet hastanelerinden biri olan Mağusa Devlet Hastanesi’de gerek doktorların hastalara karşı ilgisizliğinin gerekse diğer çalışanların umursamazlığının hasta vatandaşları adeta çileden çıkardığını dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

“Burası Mağusa Devlet Hastanesi. Sabah saat 07.00. Hastalar gidecekleri doktorlara sıra numarası almak için sıra da bekliyorlar. Yani iki defa sıraya giriyorlar. Saat 5’te gelip bekleyen bile var. Bir tane görevli var orada. İnsanlara sesinin çıktığı kadar bağırıyor. Nazi kampında zannettik kendimizi. Ya da hapishanedeki mahkum muamelesi gibi” diyerek durumun vahametini ortaya koydular.

Doktorların da kendi kliniklerindeki işlerini bitirdikten sonra devlet hastanesine geldiklerini iddia eden vatandaşlarımız “Kimisi saat 9’da veya 9 buçukta, kimisi saat 10’da. Keyfi ne zaman isterse. Ve o kadar ilgisiz muayene ediyorlar ki. Fazla bir şey sorarsa azarlıyor da” dediler.

Oysaki ayni doktorların kliniğine gittiklerinde farklı davrandıklarını sanki de doktorun aynı doktor olmadığını ifade eden vatandaşlarımı “Devlet hastanesinde kötü muamele kendi kliniğinde iyi bakıyor ve davranıyor. Tek sebebi para. Devlet büyükleri dediğimiz bakan ve milletvekilleri sadece kendi ailesini düşündüğünden devlet hastanelerini hiç görmüyorlar” diyerek sitemlerini aktardılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.