banner913
banner932
banner1012

Narenciyeci kan ağlıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Güzelyurt bölgesinden ulaşan bazı narenciye üreticileri, bu yıl Mayıs ayı olmasına karşın halen elinde portakal olan üreticilerin olduğunu belirterek narenciye üreticisinin bitme noktasına geldiğini ifade ettiler.

banner974
Narenciyeci kan ağlıyor

banner971

 

 

Son zamanlarda özellikle su kuyularının da kurumaya başladığını ve birçok narenciye üreticisinin bahçelerini sulayamaz duruma geldiğini ifade eden Güzelyurtlu vatandaşlarımız, bu arada bahçelerinde portakal, mandalin veya greyfut kalmayan üreticilerin ise ürünlerinin bedellerini alamadığını kaydettiler.

Gidişatın narenciyenin bitmesi yönünde ilerlediğini kaydeden Güzelyurtlu vatandaşlarımız, “Bu maliyetler, susuzluk ve ürünümüzün karşılığını alamamak bizim iflasımızın ilanıdır. Ne yapacağımızı bilemiyoruz” diyerek yetkilileri bu konuda çözüm üretmek için göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.