banner913
banner932
banner1012

Muhtardan örnek çalışmalar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin şirin köylerinden biri olan Beşparmak Dağları eteğindeki Görneç köyü muhtarı çalışmalarına hız verdi.

banner974
Muhtardan örnek çalışmalar

banner971

 

Özellikle çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla büyük yerleşim yerlerinde başlatılan Teneke Ev Projesi’ni Görneç köyünde de yapmak için girişim yapan muhtar Nevzat Akçagil, bu projeyi hayata geçirmiş durumda.
Muhtar Nevzat Akçagil, sosyal medya aracılığıyla yapmış olduğu açıklamada “AB finansal desteği ile yürütülen Umut Tenekeleri Projesi’ne bir destek de Görneç köyü olarak bizler destek verdik. Hem sosyal sorumluluğumuzu dinç tutmak adına, hem de daha yaşanabilir bir çevre istiyorsak katkınızı bekliyoruz.”  diyerek köylülere çağrıda bulundu.

Bu arada Akçagil’in, sadece teneke çöplerin değil diğer çöplerin de çöp kutularına atılması için canla başla mücadele ettiği bildirilmekte.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.