banner913
banner932
banner1012

Mormenekşelilerin çöplük isyanı büyüyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mormenekşe sakini bazı vatandaşlarımız, ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan çevre kirliliği olduğunu dile getirdi.

banner974
Mormenekşelilerin çöplük isyanı büyüyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mormenekşe sakini bazı vatandaşlarımız, ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan çevre kirliliğinden son zamanlarda en çok kendi bölgelerinin etkilendiğini dile getirerek, bölgelerinde oluşturulan çöplüğün zaman zaman yanmasından dolayı perişan olduklarını belirterek sitemlerini paylaştılar.

Özellikle köylerinin kuzeyinde oluşturulan çöplük alanın yakıldığı zamanlarda her tarafın dumana boğulduğunu söyleyen vatandaşlarımız, dün gece yine yakılan çöplükten yayılan duman nedeniyle adeta boğulacak gibi olduklarını ifade ettiler.

Bölgelerinde belediye başkanın değiştiğini belirten vatandaşlarımız, yeni başkanın bu sorunu çözeceğini umut ettiğini dile getirerek, toplum olarak da biraz daha çevreye önem vermemiz gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.