banner913
banner932
banner1012

Milletvekili adayları seyyaha döndü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, ülkemizde 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan erken genel seçimler için partilerin çalışmaları son sürat devam ederken, özellikle siyaset sahnesinde yeni olan milletvekili adaylarının kendilerini halka tanıtmak için gündüzleri kapı kapı dolaşırken, geceleri ise çeşitli organizasyonlardan gelen davetlere icabet etmek için koşturuyor.

banner974
Milletvekili adayları seyyaha döndü

banner971

 

 

Bize gelen bilgilere göre, tüm siyasi partilerin vekil adaylarının yaklaşık 1 ay kalan seçimler için adeta gecelerini gündüzlerine katarak seyyah misali ülkeyi dolaştıkları bildirilirken, gittikleri yerlerde gerek partilileri aracılığıyla gerekse tanıdıkları aracılığıyla seçmen diğer vatandaşlarla tanışarak sohbet ediyorlarmış.

Son günlerde dernek, birlik ve kulüplerin gerçekleştirdiği dayanışma gecelerine davet alan milletvekili adaylarının katıldıkları bu etkinliklerde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla tanıştıkları ve vatandaşların dertlerini dinledikleri bize gelen bilgiler arasında yer almakta.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.