banner913
banner932
banner1012

Mesarya, 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi’yle canlanacak

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin değerli iş adamlarından ve medya patronlarından biri olan Ertan Birinci’nin bir süreden beridir hayata geçirmek için uğraştığı üniversitenin temelleri atılarak yükselmeye başladı.

banner974
Mesarya, 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi’yle canlanacak

banner971

Mesarya bölgesinde temelleri atılan 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi’nin inşası son sürat devam ederken, bununla ilgili bize ulaşan bazı vatandaşlarımız Mesarya’nın bu üniversiteyle hayat bulacağını vurguladılar. İlklerin adamı Ertan Birinci’nin, canlı bölgeden rant sağlamak yerine Mesarya’ya can vermek istemesinin çok önemli bir adım olduğunu dile getiren vatandaşlarımız, Mesarya bölgesinin bir üniversiteyle hem hareketlilik kazanacağını hem de birçok kişiye ekmek kapısı olacağını sözlerine eklediler. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.