banner913
banner932
banner1012

Mesajın Var

banner1020

banner974
Mesajın Var

banner971

Sn. Cemal Bulutoğuları, geçtiğimiz gün partinizin gerçekleştirdiği seçimler sırasında bazı kişilerin çift üyelikten dolayı oy kullanamaması nedeniyle oldukça başınız ağrımış. Ama yine de divan başkanlığını layıkıyle yerine getirmişsiniz.

Sn. Tözün Tunalı, SDP’nin TKP-Yeni Güçler’e katılması sonrasında partinizin mal varlığını da acaba TKP’ye devrettiniz mi? Siz sürekli olarak mal varlıklarının beyan edilmesi çağrısı yapıyorsunuz. Siz ne zaman beyanda bulunacaksınız diye soruyorlar.

Sn. Turgay Avcı, yeniden milletvekilliği için partiniz üyelerinden gereken desteği alamayarak 50 kişilik milletvekilliği aday listesi dışında kaldınız. Acaba bundan sonra nasıl hareket edeceksiniz merak ediliyor.

Sn. Alihan Pehlivan, UBP’nin seçim öncesinde yaptığı seçimlerle belirlediği adayları nasıl değerlendiriyorsunuz? Partiden ayrılarak başka parti kuranların geri dönerek aday olmasını üyelerin kabul etmediği dikkatlerden kaçmadı.

Sn. Hasan Öztaş, Geçitkale’ye bağlı köylerde alt yapı ve park bahçeler konusunda yaptıklarınız oldukça beğeni topluyor. Anlaşılan ikinci dönem başkanlığınız garanti gibi.

Sn. Hasan Sefaoğlu (Galatasaraylı Hasan), takımınızın Süper Lig’de aldığı ikinci yenilginin de farklı mağlubiyetle olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Acaba sorun nerededir?

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.