banner913
banner932
banner1012

Mesajımız Var

banner1020

banner974
Mesajımız Var

banner971

Sn. Ayşegül Baybars, İçişleri Bakanlığı acaba vatandaşlıklar konusunda çalışmalarınız ne durumda? Ülkede vatandaşlık bekleyen kişiler için bundan sonraki süreçte nasıl bir gelişme yaşanacak?

Sn. Hasan Öztaş, Geçitkale bölgesi için yaklaşık dört yıldır yaptığınız hizmetler bölgeniz başta olmak üzere çevre köylerden de dikkatle seyrediliyor.

Sn. Mehmet Harmancı, dün sabahleyin katıldığınız programda yaptığınız açıklamalara göre, bankalara ve esnafa borç kalmamış durumda. Ancak çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımları konusunda henüz bir gelişme yok. Herhalde bu da ikinci döneminizde olacak.

Sn. Fehmi Oktay, Meteoroloji Dairesi eski müdürü olarak deneyimlerinizi şimdide bir özel TV kanalında programlar yaparak halkla paylaşıyorsunuz. Kurak geçen kış ayları sonrasında ilkbahar ve yaz ayları daha mı sıcak olacak?

Sn. Ulaş Gökçe, hafta sonu Mağusa’daki Namık Kemal Meydanı’ndaki cümbezin altında yaptığınız basın açıklamasıyla resmen adaylığınızı duyurdunuz. Ancak beklenen desteği bulamamış gibiydiniz. Bundan sonra iyi çalışmanızda fayda var.

Sn. Ahmet Savaşan, Dünya Sağlık Turizmi Konseyi’nin Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişsiniz hayırlısı olsun. Sizin gibi girişimcilerle Kıbrıs Türkü’nün ismi artık dünyada duyulur oldu. Yeni göreviniz hayırlısı olsun.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.