banner913
banner932
banner1012

Mehmetçik’te başıboş köpekler hayvancıları perişan etti

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mehmetçik sakini vatandaşlarımız, ülkemizde özellikle kısal alanlardaki köylerde yaşayan hayvancıların en büyük sıkıntısı olan başıboş köpeklerin köylerin de yine zarara yol açtıklarını dile getirerek, sitemlerini paylaştılar.

banner974
Mehmetçik’te başıboş köpekler hayvancıları perişan etti

banner971

Mehmetçik'te Kışla Sokak sakini Sevinç Sarı'ya ait koyun ağılına giren başı boş köpeklerin ağıl içerisinde, 2 adet koyun ve 3 adet kuzuyu öldürerek telef ettiklerini belirten bölge sakinleri, ayrıca bir adet koyunu da ağır şekilde yaralayan bu köpeklerin yaklaşık 5 bin TL’lik zarar yaptıklarını dile getirdiler.

Bölge sakinleri “Kim karşılayacak bu vatandaşımızın zararını? Bu köpekler büyük av zamanı doğaya bırakılan köpeklerdir” diyerek eskiden köylerde polisin, belediye hudutlarında belediye ve Veteriner Dairesi ekipleri başı boş köpekleri imha ettiklerine dikkat çektiler.
Hayvan sever derneklerinin baskısı yüzünden bu ekiplerin görev yapamadıklarına dikkat çeken bölge sakinleri “Haydi hayvan severler karşılayın bakalım bu zararı. Görelim sizi” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.