banner913
banner932
banner1012

Mazgalı boşuna yapmışlar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne sakini vatandaşlarımız, ülkede bu yıl bereketli yağmurların oldukça bol olduğunu ancak bu yağmurların birçok bölgede alt yapının sorunlarını gözler önüne serdiğini dile getirerek, bize gönderdikleri fotoğrafla görüşlerini paylaştılar.

banner974
Mazgalı boşuna yapmışlar

banner971

 

Gönderdikleri fotoğrafın Girne içinden olduğunu belirten vatandaşlarımız, fotoğrafta görüldüğü gibi yolun göle döndüğünü ancak hemen iki metre gerisinde kanalizasyon mazgalının bulunduğuna dikkat çekerek “Alt yapı o kadar yanlış yapılmış ki, su kanalizasyon mangalından akıp gitmek yerine yolda göl olmuş. Bunun tek nedeni ise yapılan yolun sağlam dolgu yapılmamasıdır herhalde” dediler.

Temelin çökmesiyle yolda çukur oluştuğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Bunun gibi daha birçok yerde böyle görüntüler mevcut. Çünkü birçok iş aceleyle yapılıyor ve denetim yapılmıyor” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.